Cei nascuti dupa 1989 pot afla foarte multe lucruri despre un episod de istorie pe care multi inca incearca sa-l ingroape.
„Cold Wves” nu se rezuma la o prezentare a unor fapte care au avut loc in urma cu 20-30 de ani.Cei nascuti dupa 1989 pot afla foarte multe lucruri despre un episod de istorie pe care multi inca incearca sa-l ingroape.

A fost odata un om care se lupta si el cum putea pentru respectarea drepturilor omului in timpul regimului ceausist din Romania. in speranta ca va scapa de el, Securitatea i-a dat acestui om pasaport si l-a lasat sa plece la Paris. Numai ca spre surpriza lor, omul s-a intors in tara, unde a continuat sa fie luat la „interogatorii” si batut sistematic. si a mai fost colonel de securitate, care a lucrat la directia arta cultura si care a fost la un moment dat seful compartimentului Eterul, infiintat pentru a lupta impotriva posturilor de radio straine care emiteau in limba romana.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.