"Anthony Frost" se afla vizavi de Biserica Kretzulescu si puteti gasi aici titluri din mai multe domenii, de la arta la carti academice.

Ideea de a deschide o astfel de librarie le-a venit celor trei asociati in luna august si in prezent deja pot pune in vanzare 7.000 de volume.

Dan Nicolaescu, Vlad Niculescu si Nicolae Ion au cateva lucruri in comun: sunt toti trei ingineri si sunt pasionati de carti. Acum impart si o librarie. Cumva, o solutie de compromis, pentru ca Vlad
Niculescu isi dorea un magazin de comicsuri, ceea ce ar fi fost prea de nisa pentru Romania, iar Nicolae Ion ar fi vrut un magazin cu publicatii muzicale (partituri, studii si istorii), deci cam aceeasi situatie. Dan Nicolaescu dorea o librarie, asa ca cele trei idei au putut fi puse cap la cap.

La ora cand cititi acest articol "Anthony Frost" este inca cea mai fresh librarie de pe piata de carte din Romania: nu au trecut 24 de ore de la deschiderea ei oficiala. Totodata, "Anthony Frost" este singura librarie de carte in limba engleza din Romania. Iar oamenii s-au miscat foarte repede: in august s-au gandit sa deschida o librarie, in toamna erau la Targul de Carte de la Frankfurt, unde si-au facut relatii, doua luni mai tarziu au deschis "Anthony Frost".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.