Palatul Parlamentului a fost vizitat sambata, in cadrul actiunii “Parlament Deschis”, organizate pentru marcarea Zilei Nationale, de un numar de 9500 de persoane, informeaza A.M.Press.
Astfel, mii de vizitatori, romani si straini au avut parte de un tur gratuit la cateva sali ale Camerei Deputatilor, putand chiar sa fotografieze fara perceptia unei taxe. Din pacate, vizitatorii nu s-au bucurat de prezenta deputatilor, nici chiar a presedinteleui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, acesta fiind prezent la manifestarile de 1 Decembrie, de la Alba Iulia. Oamenii s-au bucurat de “minunatiile” descoperite in “palatul” deputatilor, dar s-au si plans de cheltuielile in zadar a banilor publici si de prestatia parlamentarilor. Vizitatorii au putut, de asemenea, sa asculte concertul tinut la parterul cladirii de elevii Liceului “Dinu Lipatti”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.