Ziua Nationala a deschis sirul petrecerilor dinaintea revelionului. Luna decembrie va fi una speciala pentru locuitorii din toate orasele tarii
Adevarul preziunta un tur al atractiilor ce vor avea loc de sarbatori :

Brasov. „Brasovul, oras de poveste" intra in sarbatoare in seara de Mos Nicolae, cand edilii vor aprinde beculetele din bradul de 30 de metri amenajat in Piata Sfatului. Un alt punct de atractie va fi expozitia de figuri de ceara de la Sankt Petersburg, care se deschide pe 10 decembrie.

Buzau. In Oraselul Copiilor, din 21 decembrie va fi amplasat un ecran pe care vor fi proiectate filme pentru copii.

Craiova. Luna decembrie le aduce craiovenilor spiritul vienez al Craciunului, intr-un concert extraordinar „Best of Viena", in interpretarea prestigiosului ansamblu vienez „Johann Strauss", sub bagheta dirijorala a lui Russell McGregor.

Tot Adevarul realizeaza si programul de sarbatoare ce va avea loc in Capitala: pe 1 decembrie, in Piata Unirii s-a deschis un imens patinoar. Dar surpriza cea mare vine pe 5 decembrie, cand se va deschide in Parcul Cismigiu cel mare patinoar in aer liber din Europa, care se va intinde pe o suprafata de 3.000 de metri patrati. Concertele se vor tine lant: pe 5 decembrie, la Sala Palatului, va canta Alexandru Andries, iar Smokie va tine un concert pe 16 decembrie la Sala Polivalenta. Nici in cluburi nu va fi deloc liniste: concerte si petreceri tematice, dintre care primele sunt chiar de Sfantul Nicolae, pe 6 decembrie, in ONX. La Carturesti, actori, cantareti si vedete de televiziune vor citi povesti clasice, pana pe 21 decembrie, in fiecare sambata.

La Romexpo s-a deschis Targul cadourilor de Craciun, iar la Sala Dalles Mosul canta si danseaza, printre vizitatorii in cautare de cadouri si suveniruri, pana pe 24 decembrie. Si in Piata Unirii se deschide, pe 15 decembrie, un alt Targ de Craciun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.