Lansarea ultimului volum a atras mai putini participanti decat in ceilalti ani.

Noaptea de 1 Decembrie a fost magica pentru cititorii infocati ai seriei fantasy scrise de britanica J.K. Rowling. In 11 librarii din tara si la Sala Radio din Capitala, fanii Harry Potter s-au costumat pentru ultima data in pelerine de vrajitori si s-au inchipuit Harry Potter, Hermione, Voldemort sau „devoratori ai mortii”.

Lansarea in limba romana a ultimului volum, „Harry Potter si talismanele mortii” (Egmont), a fost insotita de concursuri rasplatite cu tricouri, cani si afise, toate purtand imaginea eroului seriei. De la ora 0.00 s-au deschis si primele cutii cu volume, la pretul de 59 de lei sau, in cazul Salii Radio, la 50 de lei.

Vanzarile insa, ca si numarul de participanti au lasat de dorit. Daca, la volumele precedente, peste 2.000 de fani cumparau carti la miezul noptii, sambata, la spectacolul organizat de Editura Egmont la Sala Radio, audienta numara aproape 900 de persoane.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.