Procedurile invechite si neglijenta medicilor au mutilat un copil, de la nastere: micuta Miruna nu vede, nu aude si nu se poate misca. Georgeta si Constantin Florea se pregateau acum doi ani pentru nasterea primului lor copil. Totul s-a transformat intr-un cosmar odata ce au ajuns in spital.

O tanara din Bucuresti, internata in Spitalul „Cantacuzino”, a fost trimisa de medici dintr-o cladire intr-alta, chiar cu cateva minute inainte de a naste, dupa ce i se facuse anestezie peridurala. Era istovita, ametita, speriata, dar se pare ca medicilor nu le-a pasat.

Interventia trebuia facuta intr-o alta cladire, iar ei nu erau „responsabili cu transportul pacientei”, asa ca nu le-a pasat cum se va descurca tanara pana acolo, sub anestezie fiind.

Povestea Georgetei Florea, care, in urma cu doi ani, a dat nastere prin cezariana unei fetite, dupa 24 de ore de travaliu, continua azi sirul ororilor din spitale. Pentru ca decizia de a fi operata a venit mult prea tarziu, copilul a suferit numeroase handicapuri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.