Studentii romani plecati anul acesta sa munceasca in SUA prin programul de schimb cultural "Work and Travel", au adus in tara 35 de milioane de dolari, informeaza NewsIn.

"Cei 7.000 de studenti care au participat la programul Work and Travel in 2007, avand fiecare un venit mediu de 5.000 dolari pentru perioada vacantei de vara, au adus in Romania 35 de milioane de dolari. Numarul studentilor romani reprezinta 5% din totalul studentilor care participa la acest program" se arata in raportul companiei American Experience.

Pentru 2008 se estimeaza o crestere de 50% a numarului de studenti care vor pleca in Statele Unite prin Work and Travel deoarece compania American Experience a creat o forma de creditare pentru studentii care doresc sa se inscrie in program, dar nu isi pot acoperi costurile integral.

Work and Travel USA este un program de schimb cultural ce se desfasoara pe timpul vacantei de vara si este adresat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor la zi. Programul poate costa intre 590 si 890 de dolari, in functie de optiunile alese, la care se mai adauga taxele consulare si biletul de avion.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.