La Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, s-a inregistrat azi-dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: -22 de grade Celsius, informeaza NewsIn.

In judetul vecin, Harghita, temeperaturile au atins de asemenea multe grade sub zero. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -16,5 grade, la Joseni si Toplita -15, iar la Odorheiu Secuiesc -13 grade.Temperatura minima absoluta a lunii noiembrie s-a inregistrat in Harghita in 1993, cand termometrele au scazut pana -28 de grade Celisus la statia Meteo Miercurea Ciuc.

In Cluj, Regia Autonoma a Drumurilor Judetene Cluj a a anuntat ca pe unele sectoare de drum din judet s-a format polei din cauza temperaturilor scazute. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj, in judet nu exista drumuri inchise sau blocate, insa pe 36 de sectoare se circula greu din cauza poleiului.

Din cauza neplacerilor cauzate de vreme, in judetul Cluj se actioneaza pe 33 de sectoare de drumuri, cu 21 masini si utilaje auto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.