Traficul rutier din judetul Hunedoara a fost serios afectat de catre caderile masive de zapada si in acelasi timp, mai multe localitati au fost izolate, informeaza NewsIn.

Cele mai mari probleme au fost inregistrate pe DN 66 in dreptul localitatii Pestera Bolii, in apropiere de municipiul Petrosani, din cauza ca mai multe autotrenuri nu erau echipate corespunzator si nu au mai putut inainta pe serpentinele din zona amintita. La fata locului a fost mobilizat un echipaj de politie care a interzis accesul soferilor tirurilor care nu aveau lanturi antiderapante.

Potrivit Serviciul Politiei Rutiere Hunedoara, in judet, circulatia rutiera se desfasura cu dificultate, in conditii de iarna si pe DN 66 Hateg - Petrosani, DN 74 Buces - Buces Vulcan, DN 68 Zeicani - limita jud. Caras-Severin, dar si pe DN 66 A Petrosani-Uricani, in zona Campul lui Neag.

Drumarii au actionat constant cu materiale antiderapante si utilaje de deszapezire, pe majoritatea arterelor importante, insa efortul lor a fost zadarnicit in mare masura de ninsoarea abundenta.

Tot din cauza zapezii, catunele Dalja Mare, Dalja Mica si Sasa din apropierea municipiului Petrosani au ramas izolate, pentru ca autoturismele nu au mai putut inainta pe drumurile inzapezite care fac legatura satelor cu municipiul, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.