Teatrul Municipal Bacovia si Alexander Hausvater au deosebita bucurie sa ne invite la cea mai vesela inmormantare la care am asistat vreodata.
Oricat ne-am arata de tristi - fiindca asa vrea lumea sa parem - o inmormantare poate fi totusi vesela, mai ales atunci cand e a altcuiva. La Teatrul Bacovia, insa, nu veti asista numai la inmormantarea propriu-zisa - o veti vedea pe doamna... bruna in plina actiune. Si, mai ales, veti asista la reactiile dintotdeauna pe care le are muritorul atunci cand sta la prima si ultima sueta cu ea: ca-i om de treaba, betiv sau prostituata, bogat sau sarac, batran sau tanar - abia umbra mortii ii... lumineaza viata, cu toate erorile fundamentale pe care le-a comis. Si pe care, vezi Doamne, nu le-ar mai comite, daca ar mai avea o sansa... Cine sa-l creada?!?

Iar atunci cand maestrul de pompe funebre e imprevizibilul Alexander Hausvater, inmormantarea se transforma intr-un chef pe cinste, ne asigura Teatrul din Bacau. Vineri, 30 noiembrie, ora 19, suntem asteptati cu mic cu mare, in urbea lui Bacovia, la premiera piesei Recviem, scrisa de unul dintre cei mai importanti dramaturgi contemporani din Israel, Hannoch Levin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.