Vremea din tara noastra a intrat inca de ieri noapte intr-un proces de racire. Din nord-vestul Europei va patrunde un aer de origine scandinava, foarte rece, care va intensifica vantul astazi si in zilele urmatoare si va amplifica senzatia de disconfort termic
n zona montana va ninge. La munte, vantul va sufla cu viteze cuprinse intre 80 km/h si 90 km/h. In aceasta noapte, in nordul, vestul, dar si in centrul teritoriului, precipitatiile sub forma de ploaie se vor transforma in lapovita si temporar in ninsoare.


BUCURESTI. Astazi, cerul va fi noros si va ploua ziua. Maine insa ploile vor fi in retragere, iar miercuri cerul va deveni variabil. Mercurul termometrelor va atinge astazi 8 grade Celsius in Bucuresti, iar maine - numai 6 grade Celsius. Maximele termice, in scadere, vor fi cu 2... 6 grade Celsius mai mici decat cele normale pentru sfarsitul lui noiembrie la scara intregii tari. Despre o ameliorare a vremii se poate vorbi abia de miercuri, dar numai sub aspectul precipitatiilor. Minimele vor fi negative, iar in depresiuni mercurul termometrelor va cobori pana la -10... 12 grade Celsius. Vestea rea este ca, desi precipitatiile vor inceta in tara noastra, vantul va continua sa aiba intensificari, iar maximele, desi usor in crestere de la o zi la alta, nu vor reusi sa schimbe aspectul vremii intr-unul frumos.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.