Pentru multi, mersul in librarie, rasfoitul pe indelete a cartilor frumos asezate in rafturi, mirosul de hartie proaspat tiparita nu pot fi inlocuite cu nimic altceva.
Oricate carti electronice s-ar derula pe display-ul calculatorului, oricat de accesibile si portabile ar deveni acestea, volumele clasice vor ramane tot timpul in preferintele majoritatii cititorilor pasionati. Dar nici cititorii pasionati nu pot ajunge tot timpul in librarii pentru a afla cu ce noutati ii mai rasfata editurile si la ce preturi, iar atunci cand ajung, pot avea neplacuta surpriza sa nu gaseasca exact volumul pe care il cautau. in aceste situatii, salvarea vine tot de pe Internet, mediul electronic fiind cel care te poate ajuta sa afli care sunt noutatile editoriale si sa achizitionezi clasicele volume tiparite. si de unde o poti face mai bine daca nu de la prima mana, adica de pe site-urile editurilor.

Am incercat mai jos o succinta trecere in revista a site-urilor principalelor edituri si o descriere a serviciilor si facilitatilor pe care acestea le ofera. Cele mai mari edituri din Romania par sa fi pasit deja in era comertului electronic, adaptandu-si site-urile in aceasta directie. Cateva dintre ele incearca, timid sa ofere gratuit sau la crearea unui cont, carti in format electronic si sa dezvolte facilitati care sa atraga continut generat de utilizatori.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.