Un docher a ajuns la spital cu multiple traumatisme dupa ce a fost victima unui accident de munca in Portul Constanta, in urma caruia a cazut de la o inaltime de patru metri in timp ce se afla pe o scara, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, subcomisar Cerasela Miron, a declarat ca Vasile T., de 37 de ani lucreaza ca docher la SC Socep in Portul Constanta. Barbatul se afla la serviciu, intr-una din danele din port si in timp ce se afla urcat pe o scara, s-a dezechlibrat si a cazut in gol de la o inaltime de patru metri.

Subcomisarul Cerasela Miron a mai adaugat ca angajatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale unde a fost diagnosticat cu multiple traumatisme la o mana si un picior si o fractura prin cadere de la inaltime, dar ca se afla in afara oricarui pericol.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul de munca, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.