Politistii din patru judete sunt in alerta maxima si cauta un calau al soselelor. Aceasta dupa ce, in zorii zilei, trupul desfigurat al unui tanar a fost gasit zacand fara suflare pe marginea drumului, in localitatea constanteana Satu Nou.

Victima a fost lovita violent de un camion de mare tonaj, iar soferul a fugit de la locul accidentului. Accidentul s-a petrecut dimineata, pe drumul national care leaga Constanta de Cernavoda. In urma impactului, trupul tanarului a fost, practic, spulberat. Politistii au gasit la fata locului si aparatoarea de la rotile masinii, iar dupa dimensiunile acesteia se pare ca este vorba de un autocamion.

Efective de agenti de la Politia Rutiera il cauta pe sofer in tot judetul Constanta si in cele trei judete limitrofe.

Victima are 21 de ani, locuia in Medgidia si pana in urma cu trei zile fusese agent de paza la o firma din Satu Nou. A fost concediat pe motive disciplinare, iar cei care il cunosteau nu stiu ce cauta el de dimineata in localitate.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.