Numarul de urgenta al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, 9544, a fost apelat in aceasta dimineata, intre orele 8.40 si 11.00, de aproximativ 100 de persoane. Jumatate dintre acestea au reclamat blocaje si ambuteiaje formate pe segmentul rutier cuprins intre Pasajul Muncii si Bucur Obor, informeaza NewsIn.

Potrivit comisarului-sef Marian Motoc, seful Brigazii Rutiere a Capitalei, 115 politisti dintre care peste 100 de agenti de circulatie, au fost mobilizati azi-dimineata pentru a dirija traficul in Bucuresti. Motoc a declarat ca a scos in strada toti oamenii pe care ii avea si ca blocajele ar fi fost determinate de valorile foarte mari din trafic.

"In intervalul orar cuprins intre 8.40 si 11.00 au sunat la brigada, aproximativ 100 de persoane care ne-au sesizat ambuteiaje si blocaje in diferite zone ale Capitalei. Jumatate insa, au venit din zona cuprinsa intre Pasajul Muncii si Bucur Obor. Aici s-a circulat cu dificultate, pe de-o parte din cauza numarului foarte mare de masini aflate in trafic, iar pe de alta parte din cauza lucrarilor aflate in derulare", a precizat comisarul-sef Marian Motoc.

Bucurestenii au reclamat ca au strabatut segmentul cuprins intre Pasajul Muncii si Bucur Obor, de nici patru kilometri, in cel putin 90 de minute. De asemenea, strazile adiacente au fost aproape blocate. Soselele Mihai Bravu si Stefan cel Mare au fost de asemenea, extrem de aglomerate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.