Cele mai mari ravagii ale vantului puternic au fost in sudul tarii. La Bucuresti, mai multe masini au fost distruse de copacii care s-au prabusit, iar la Craiova automobilele au fost avariate dupa ce vantul puternic a smuls acoperisul unui bloc.

Previziunile meteorologilor nu sunt prea bune pentru urmatoarele zile. Pana maine noapte, sudul tarii este avertizat cu Cod galben.

Vijeliile nu se vor opri pana marti noapte, mai spun meteorologii. Ei avertizeaza ca vantul va batea cu viteze de pana la 70 de kilometri pe ora si se asteapta si la ploaie, lapovita si chiar ninsoare. Autoritatile din Capitala au intrat ieri dupa-amiaza in alerta.

"Le-am cerut operatorilor care se ocupa cu deszapezirea sa fie pregatiti cu material antiderapant, pentru ca ne asteptam la precipitatii si temperaturi scazute", ne-a declarat viceprimarul general Razvan Murgeanu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.