Artistii Teatrului "Tony Bulandra" din Targoviste, vor juca in aceasta seara pe scena Sibiu Dans Festival, cu banderole pe brat, in semn de protest fata de incidentul in care actrita Laura Vasiliu a fost confundata de politia italiana cu o traficanta de minori, informeaza NewsIn.
Artista a teatrului din Targoviste, Laura Vasiliu, care joaca unul dintre rolurile principale din filmul "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", premiat cu Palme d'Or la Cannes 2007, a fost confundata recent de carabinieri cu o traficanta de minori. Politia italiana a intrat in camera actritei dintr-un hotel din Torino si a legitimat-o pe aceasta. Dupa ce si-au dat seama ca Vasiliu nu era persoana pe care o cautau, carabinierii si-au cerut scuze si s-au retras, potrivit consulului roman la Torino.

Potrivit organizatorilor festivalului de dans din Sibiu, artistii de la teatrul din Targoviste vor juca in aceasta seara cu banderoale pe toata durata spectacolului de 90 de minute, intitulat "Frida impresii", programat la ora 19.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.