Cel putin 16 linii de transport in comun, din care sapte de autobuz, sapte de tramvai si doua de troleibuz, sunt vizate constant de hoti si talhari, releva o statistica a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.
Potrivit analizei, anul acesta au fost inregistrate 244 de infractiuni comise in mijloacele de transport in comun bucurestene, intre acestea s-au numarat 22 de talharii, 221 de furturi si o inselaciune. De regula, spun politistii, infractorii actioneaza in grupuri de 3-4 persoane, la ore de varf, in special dimineata si seara.
Cele mai multe infractiuni au fost inregistrate in mijloacele de transport in comun care strabat sectoarele 2 si 3. Aici au fost inregistrate 57 si respectiv, 56 de plangeri de furt ori talharie, informeaza NewsIn.

Numarul mare de infractiuni comise in mijloacele de transport in comun, precum si incidentul de miercuri seara, cand doi elevi bucuresteni au fost injunghiati in autobuzul 253, au determinat conducerea Politiei
Capitalei sa ia masuri drastice. Politia a cerut celor 26 de sectii din subordine, formarea unor patrule de agenti de siguranta publica care vor actiona pe mijloacele de transport in comun, cu scopul prevenirii si combaterii faptelor de natura penala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.