Spectacole dupa texte de Matei Visniec si Mircea Cartarescu se vor juca la Festivalul de Dramaturgie Contemporana .
11 spectacole din toata tara, realizate dupa texte de Heiner Muller, George F. Walker, Matei Visniec sau Mircea Cartarescu au fost selectate in programul Festivalului de Dramaturgie Contemporana de la Brasov. Evenimentul se va desfasura la Teatrul "Sica Alexandrescu", intre 16 si 24 noiembrie.

Festivalul este impartit in trei sectiuni - spectacole, lansari de carte si spectacole-lectura/intalniri. in concurs au fost incluse cele mai spectaculoase reprezentatii din ultima vreme, printre ele aflandu-se "Hamletmachine" de Heiner Muller, in regia lui Dragos Galgotiu (Teatrul Odeon), "Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal" de Matei Visniec, regia Florin Fatulescu (Teatrul National Bucuresti), "Visul", dupa Mircea Cartarescu, in regia Catalinei Buzoianu (Teatrul National Timisoara), "Colonelul si pasarile" de Hristo Boicev, in regia lui Alexandru Dabija (Teatrul "Sica Alexandrescu" din Brasov) si "Colonia ingerilor", de stefan Caraman, in regia Nonei Ciobanu (Teatrul Mic, Bucuresti).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.