Intr-o carte aparuta recent in Marea Britanie, „Thick Villains“, prezentatorul de stiri Simon Vigar da exemple de infractiuni care ar trebui scoase din evidentele politiei si mutate in scenariile de comedie, scrie people.com. Povestile raufacatorilor idioti vin din toata lumea, au fost adunate de Vigar in citiva ani, iar citeva dintre ele ar reusi sa-l umple si pe Bula de respect de sine.

Pistolul nu greseste de doua ori: hotul James Elliot a tras cu revolverul sau calibrul 38 in timpul unui jaf, in Long Beach, California. Cum n-a functionat, hotul s-a uitat pe teava sa vada ce se intimpla si a apasat din nou pe tragaci. Din nefericire pentru el, a doua oara glontul a iesit de pe teava.

Televizorul timpeste: dupa ce a furat un televizor, un spargator perfectionist din Franta a fost arestat pentru ca s-a intors la locul crimei sa ia si telecomanda. In timp ce proprietarul anunta spargerea la sectie, vecinii au observat partea a doua a jafului si au chemat politia.

Te-am jefuit, vrei sa fii iubita mea? Un barbat din Delaware, SUA, a amestecat afacerile cu placerea si a sfirsit in arest. Dupa ce a jefuit o fata de 18 ani care livra pizza, hotul a sunat-o sa-si ceara scuze si sa-i dea intilnire. Fata n-a venit, dar politia da.

A dat mai mult decit a primit: un barbat a intrat intr-un magazin din Louisiana, a pus 20 de dolari pe tejghea si i-a cerut proprietarului sa-i schimbe in bani mici. Cind proprietarul a deschis casa, hotul a scos arma si i-a cerut sa-i dea toti banii de acolo. A luat 15 dolari si a fugit, dar a lasat bancnota de 20 de dolari pe tejghea.

Eterna si fascinanta Romanie: mai multi infractori care au spart sediul unei banci din Constanta s-au trezit singuri in cladire. Banca se mutase cu o saptamina inainte.

Un hot care a furat dintr-un magazin din Romania echivalentul a 20.000 de lire sterline s-a urcat in masina, vrind sa plece cu scirtiit de roti. Ramasese insa fara benzina si a fost captura usoara pentru politistii care tocmai se apropiau.