Indiferent ca este vorba despre un sac cu nisip sau de o simpla agrafa de birou, unii romani obisnuiesc sa ia acasa "ceva" de la job.
Furturile de la locurile de munca sunt extrem de dese, iar autorii unor astfel de fapte, romani sau straini, se gasesc la toate nivelurile, indiferent ca este vorba despre santieristi sau despre oameni care lucreaza in medii academice. In fond, nu conteaza ca pleci acasa cu un sac de mortar in spate, cu o sacosa cu paine sau cu o cutie de agrafe. Tot furt se numeste.

Head-hunterul George Butunoiu spune ca, la modul absolut, aproape toata lumea fura cate ceva de la firma in care lucreaza, desi unii nici nu-si dau seama de asta. „In principiu, tot furt e si sa-ti rezolvi probleme personale la telefonul sau cu masina firmei, si sa furi cu camionul”, subliniaza George Butunoiu. El considera ca se ia mai mult in firmele multinationale decat in cele antreprenoriale, desi mai subtil.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.