Trupa va concerta, in aceasta seara, in Piata Mare din capitala culturala europeana, unde publicul are acces gratuit

Legendarii rockului german vin in Romania pentru a patra oara. De data aceasta, show-ul are loc cu ocazia lansarii unui nou material discografic, "Humanity - Hour 1".

Albumul "Humanity - Hour 1" este al 21-lea disc scos pe piata de Scorpions, dupa o cariera de 35 de ani in muzica. Materialul este produs de James Michael si Desmond Child. in deschiderea regilor rock, scena va apartine, vreme de un recital, trupei Compact.

Scorpions a fost in­fiintata in anul 1965, la Hannovra, dar albumul de debut, "Lonesome Crow", a aparut sapte ani mai tarziu si a fost urmat de un prim turneu de promovare. The Scorpions a cunoscut succesul abia cu albumul "Fly to the Rainbow". Punctul culminant al carierei l-a atins in anii '90, cu hituri precum "Wind of Change", "No One Like You", "Send Me an Angel" sau "Still Loving You".

In anul 2001, Scorpions a lansat "Acoustica", un album live unplugged care contine cele mai mari hituri remixate, plus cateva piese noi, dar care nu a fost pe masura asteptarilor.

Au fost si deceptii...

Trei ani mai tarziu, in 2004, Scorpions revine cu "Unbreakable", un material discografic, cu piese precum "New Generation", "Love 'em or Leave 'em" sau "Deep and Dark". Albumul nu a fost prea bine promovat, iar melodiile nu au fost difuzate la radio. Totusi, trupa a plecat intr-un turneu prin Marea Britanie, dar nu in cadrul unui eveniment exclusiv al ei, ci ca invitata speciala a formatiei Judas Priest.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.