Dupa dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", politistii bucuresteni au mai descoperit o retea de traficanti de droguri din care fac parte si copii "de bani gata". Au denumit-o "Grizzly", inspirati de kilogramele unuia dintre capii afacerii.
Anchetatorii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Bucuresti (BCCOAB), Serviciul Antidrog, au retinut, in urma a sapte actiuni, 11 traficanti de droguri, membri ai retelei "Grizzly". Toti au obtinut mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, acuzatiile fiind de trafic si de detinere ilegala de droguri. Din traficanti fac parte si copii "de bani gata", spun anchetatorii. Pe unul dintre ei l-au denumit "Grizzly" si asa au botezat si operatiunea.

In urma actiunilor ce au avut loc in locuintele suspectilor au fost gasite 65 de grame de heroina, 60 de comprimate de metadona si ecstasy, pungulite cu urme de heroina, folosite la ambalarea si consumul drogurilor. Au mai fost confiscati 7.243 de lei si 1.110 euro, bani proveniti din vinzarea drogurilor, si 20 telefoane mobile si zece cartele telefonice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.