Doi turisti romani, un barbat si o femeie au marturisit ca au comis 13 talharii in 11 orase din Noua Zeelanda. Acestia au jefuit numai batrane si au reusit sa fure peste 9.000 de euro.

Cuplul de romani a recunoscut ca preferau sa jefuiasca femei in varsta, care scoteau bani de la bancomate. Le urmareau, ca sa afle codul PIN, iar apoi unul dintre ei o intreba pe victima de o anumita strada. Cand batrana incepea sa explice si nu era atenta, celalalt ii smulgea geanta.

Hotii au fost prinsi la New Plymouth, unde au fost nevoiti sa ramana inca o zi dupa un jaf, pentru ca au avut un accident de masina. Un politist i-a recunoscut din imaginile inregistrate de camerele de supraveghere din supermarketul, in apropierea caruia si-au atacat ultima victima.

Romanii isi asteapta acum la inchisoare sentinta, care va fi pronuntata pe 19 decembrie. Este insa posibil ca intre timp si alte persoane pe care le-au jefuit sa depuna plangere impotriva lor. Anchetatorii cred ca hotii au trimis o parte din bani in Romania.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.