Politistii bucuresteni au gasit bancomatul furat saptamina trecuta din cartierul Cringasi, insa banii nu se mai aflau inauntru. Criminalistii spera sa afle unele indicii care sa duca la un cerc de suspecti
20 de scanfandri ai Jandarmeriei Romane au cautat ieri in Lacul Morii din Capitala bancomatul furat saptamina trecuta de hoti de la o banca din cartierul Cringasi.

„Urmarea faptului ca Lacul Morii se afla in apropierea locului din care s-a furat bancomatul si mai ales din cauzele anterioare, in urma carora am gasit masini dezmembrate, cadavre si alte obiecte, politistii serviciului de investigatii criminale au formulat si aceasta ipoteza de lucru“, ne-a declarat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Cotidianul ca deocamdata nu exista suspecti si ca politistii criminalisti urmeaza sa caute indicii care sa duca la prinderea hotilor. Scafandrii au mai scos din Lacul Morii o casa de bani si alte obiecte despre care politistii cred ca sint furate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.