O ambarcatiune de agrement acostata in portul Tomis s-a scufundat in aceasta dimineata, cel mai probabil din cauza vantului puternic, informeaza NewsIn.

Directorul Capitaniei Zonale Constanta, Alexandru Mezei a declarat ca ambarcatiunea de agrement "Wolfy", pavilion Romania, are catargul rupt si este scufundata partial. Potrivit autoritatilor portuare constantene, partea din spate a barcii este acoperita de apa, iar prova nu este scufundata in totalitate.

Incidentul a fost semnalat astazi, in jurul orei 6.00, dar nu au fost inregistrate victime omenesti sau urme de poluare. Ambarcatiunea apartine lui Grafu Waldyman, cetatean roman cu domiciliul in Constanta. Nava are sub sase metri lungime si nu este inmatriculata, intrucat fiind de dimensiuni mici nu necesita acest lucru. Proprietarul va trebui sa suporte cheltuielile pentru scoaterea navei la mal, dar si reparatiile.

O echipa de ofiteri de la Serviciul de Cercetare al Capitaniei Zonale Constanta cerceteaza imprejurarile si cauzele care au dus la scufundarea ambarcatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.