'Nu stiu. Nu imi explic. Nu mai am ce sa declar'. Asa se apara politistul Cristian Cioaca de cand probe greu de contracarat au aparut la dosarul in care este acuzat ca si-a ucis sotia.

Imediat ce in locuinta cuplului Ghinescu-Cioaca s-au gasit pete de sange, politistul a reactionat replicand ca in orice casa se mai intampla accidente si ca, dat fiind faptul ca nu exista nici o analiza care sa 'spuna' care este vechimea urmelor, picaturile de sange care s-au dovedit a fi ale Elodiei nu dovedesc nimic.

Cand pe 8 octombrie, intr-o rapa de langa Rasnov, au fost gasite lucruri personale ale lui, ale sotiei si chiar ale copilului celor doi, Cioaca s-a ferit sa mai dea explicatii. Cel putin in fata anchetatorilor politistul acuzat de crima nu mai spune nimic. Sustine doar ca nu stie cum au ajuns in rapa uniforma lui si poze precum cea din care zambeste fericit langa sotia sa.

Cristian Cioaca si sotia lui, Elodia, zambesc dintr-o fotografie pe care oamenii legii au gasit-o in rapa de langa Rasnov. Poza este 'roasa' de ploaie si sugereaza o stare de fapt: de cuplul Cristi-Elodia s-a ales praful

Dormitorul sotilor Cioaca-Ghinescu are baie proprie. Anchetatorii sunt de parere ca in aceasta zona din casa s-ar fi petrecut crima. Locul este plin de pete de sange de diferite dimensiuni

Cateva urme de sange au fost descoperite chiar la intrarea in baie, pe faianta din dreptul masinii de spalat


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.