Un spectacol sustinut de Orchestra Nationala de Folclor

Fundatia „Valente umane" organizeaza astazi la orele 13.00, la Palatul stirbei, un eveniment cu tema „Toamna tarzie la palat", in cadrul careia Orchestra Nationala de Folclor condusa de maestrul Constantin Arvinte si invitati-surpriza vor sustine un concert deosebit.

Publicul se va bucura de ultimele acorduri ale toamnei, intr-o atmosfera rafinata, amintind de secolul trecut, alaturi de elita mediului de afaceri si a mass-mediei din Romania.

Orchestra Nationala de Folclor va face dovada talentului si profesionalismului ei, interpretand muzica de diferite genuri: populara, cantece de petrecere, cafe-concert, jazz, evergreen.

Alaturi de orchestra vor sustine microrecitaluri trei soliste consacrate ale muzicii populare romanesti: Elena Ionescu, Valeria Arnautu si Silvia Semeniuc, iar cvartetul "Valente umane" va interpreta muzica clasica.Un proiect important al Fundatiei „Valente umane", Orchestra Nationala de Folclor romanesc este si va fi purtatoarea vocii poporului si a graiului romanesc atat in interiorul tarii, cat si in afara ei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.