Constructorul de automobile Dacia, parte a grupului Renault, scoate la concurs 100 de posturi noi pana la sfarsitul anului acesta, iar anul viitor va angaja circa 500 de persoane, informeaza NewsIn.

Candidaturile celor interesati se pot depune sambata si duminica in cadrul "Sarbatorii carierei Dacia" care are loc la Muzeul Judetean Arges din Pitesti. Cele 100 de posturi pe care Dacia le scoate la concurs pentru perioada ramasa pana la sfarsitul anului acesta sunt in domeniile: inginerie, calitate, IT, comercial, juridic, financiar, resurse umane si comunicare.

Dacia va scoate de asemenea la concurs alte 500 de posturi pentru anul viitor, care vor suplimenta forta de lucru a celor 13.000 de angajati pe care ii numara constructorul de masini pana acum.

Majorarea numarului de angajati survine pe fondul unei cresteri a vanzarilor Dacia, care pe plan mondial au depasit 165.000 de automobile in primele noua luni ale anului, in crestere cu 12% fata de perioada similara din 2006.

Anul acesta producatorul va fabrica in uzina de la Mioveni, de langa Pitesti, circa 225.000 de automobile, din care va exporta aproximativ 120.000, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.