Cei doi tineri care s-au sinucis marti legati cu lanturi unul de celalalt aveau bilete de adio in buzunare
Politistii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei nu l-au putut audia ieri pe singurul martor ocular al sinuciderii celor doi bucuresteni care, marti, s-au aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, legati unul de altul cu lanturi. Surse din Politie ne-au declarat ca martorul consumase bauturi alcoolice si nu era coerent, dar au inteles ca a vazut din blocul de vis-a-vis cind sinucigatii dislocau o bordura de pe bloc, pe care au agatat-o de lantul cu care s-au legat inainte de a se arunca.

Anchetatorii au incercat ieri si sa descopere motivul sinuciderii, citind biletele pe care le-au gasit in buzunarele tinerilor. Insa si din acest punct de vedere au avut probleme pentru ca nu le-au descifrat in intregime. “Am inteles doar ca le pare rau pentru ceea ce urmau sa faca dar nu si-au motivat gestul”, ne-au declarat surse din Serviciul Omoruri. “Este adevarat ca s-au gasit aceste bilete, iar singurul martor ocular va fi audiat in cursul zilei de miine (astazi-n.red.)”, ne-a declarat purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.