Stresati de un oras vesnic aglomerat, galagios si permanent "in lucru", locuitorii din sectorul 2 sunt sufocati si de problemele cartierului

"In curtea perfect camuflata din strada Eminescu nr 76A, dupa orele 17.00 se desfasoara activitate de BORDEL in aer liber: maidanezi, fete usoare, rromi si aurolaci colcaie imputind locul si dorm pe garajele din curtea respectiva, deranjand locatarii care reclama, reclama, reclama, dar nimeni nu mai poate sa faca nimic", scrie Rocitizen pe site-ul "Adevarul", la rubrica "Ce m-a enervat azi in Bucuresti".

Seful Politiei Comunitare Sector 2, Dumitru Soare, ii raspunde cititorului ca "aspectele sesizate in legatura cu imobilul din str. M. Eminescu nr. 76A sunt in atentia noastra. S-au aplicat si santiuni contraventionale, dar trebuie sa recunoastem ca aspectele ce tin de prostitutie raman nerezolvate in totalitate datorita lipsei legalitatii in domeniu".

Un alt cititor, Miorlau, detaliaza si el cloaca din zona Obor. "Acolo, prin spatele Oborului sunt niste 'depozite>> si parcari unde isi fac veacul de seara-noapte 'fetele>> din Colentina si satele ilfovene limitrofe, ieftin si fara pretentii... dar NU le vede nimeni, tovarasi, traiasca democratia originala importata din Istanbul, Israel si Moscova, tovarasi!!!." Spre linistea reclamantului, Soare explica: "Seara de seara sunt sanctionate 'fetele>>, dar cum legislatia sufera, ele neputand fi retinute, dupa ce sunt indepartate, revin la vechiul 'loc de munca>>".

Amenzi peste amenzi, si atat

Sub titlul "Parcul Obor, langa Primaria 2", Valutistul posteaza situatia cu care se confrunta in acea zona: "Facem schimb liber de valuta, vindem tigari 'import>>, inchiriem 'fetite>> cu ora, tocmim 'raketi>> si batausi, intermediem marfa angros, taximetrie internationala si interjudeteana, transport mobilier, taiat animale etc. APELATI cu incredere, ca si asa Primaria si Politia e cu noi".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.