Compania low-cost easyJet a lansat, astazi noi curse pe rutele Bucuresti-Londra Gatwick si Madrid Barajas, iar cursele vor fi operate cu o frecventa zilnica pentru Marea Britanie si de patru ori pe saptamana pentru Spania, informeaza NewsIn.

“Compania propune acum doua noi destinatii de afaceri si de vacanta cu plecare din Bucuresti catre Londra si Madrid. In viitor, intentionam sa ne extindem si sa transformam Romania intr-o piata cheie pentru easyJet,” a declarat directorul de vanzari Romania, Peter Voets.

Cursele catre Londra Gatwick vor fi operate zilnic de pe aeroportul Otopeni, iar cele catre aeroportul Barajas din Madrid vor fi operate patru zile pe saptamana, mai exact luni, miercuri, vineri si duminica. Biletele vor avea preturi incepand cu 73,81 euro pentru o cursa dus-intors in cazul rutei catre Londra si 55,98 in cazul cursei catre Madrid, cu toate taxele incluse.

Compania aeriana easyJet a lansat in septembrie, primele zboruri din Bucuresti catre Milano, estimand ca in primul an va avea peste 200.000 pasageri si vor acoperi 6% din piata low-cost din Bucuresti. Astfel, cursa spre Milano va avea 75.000 pasageri in primul an si va acoperi 12% din piata transportatorilor care opereaza pe aceasta ruta. Cursa de Londra va acoperi 40% din piata- cu 100.000 pasageri, in timp ce cursa spre Madrid va avea peste 45.000 de pasageri, acoperind 19% din piata transporturlui aerian de pasageri pe aceasta ruta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.