In clasament urmeaza pelicula rapperului Eminem, "8 Mile", apoi povestea vietii compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, "Amadeus", si "Ray", despre Ray Charles, cu Jamie Foxx in rolul principal, pe locul patru. Pe locul cinci s-a clasat "The Doors", cu Val Kilmer in rolul starului Jim Morrison.

Cel mai recent film din top 10 este pelicula "Control", despre trupa Joy Division, in care apare actrita de origine romana Alexandra Maria Lara. Pelicula a debutat la festivalul de la Cannes din acest an.
Clasamentul a fost realizat cu ajutorul a peste 2.000 de oameni care au participat la sondajul realizat de compania ce comercializeaza online DVD-uri, Lovefilm, informeaza NewsIn.

"Filmul si muzica au un parteneriat extraordinar care a avut ca rezultat unele dintre cele mai bune performante ale unor actori in film", a spus un purtator de cuvant al companiei.

Sondajul arata ce are mai bun de oferit acest gen de filme, a mai spus reprezentantul companiei, "fie ca este vorba de portretul unui rapper obraznic, o legenda a Motown sau un compozitor de muzica clasica".