Biletele puse in vanzare pentru spectacolele din Festivalul National de Teatru se epuizeaza rapid. La unele dintre cozi s-a stat si peste cinci ore.

Cea de-a 17-a editie a Festivalului National de Teatru, care incepe vineri si va dura doua saptamani, se anunta un succes, tinand cont de cantitatea-record de bilete care au fost vandute deja. La Teatrul Odeon, gazda a 11 spectacole, coada din fata casieriei a durat cinci ore.

Locurile sunt epuizate la Teatrul de Comedie (unde se joaca „Revizorul” in montarea lui Horatiu Malaele) si Teatrul Bulandra, iar pana ieri, biletele la sapte spectacole, printre care „Viata cu un idiot” si „Cantarea cantarilor”, se vandusera complet. Pentru multe spectacole, casele de bilete detin mai putin de 50 de locuri.

Este cea de-a treia editie care o are pe criticul de teatru Marina Constantinescu director artistic si selectioner unic. Spectacolele sunt grupate in 11 module, iar regizorul ramane polul central al selectiei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.