Organizatorii concertului Deep Purple de la Bucuresti au pus in vanzare inca 1.300 de bilete, pentru spectacolul de pe 31 octombrie de la stadionul Cotroceni, informeaza NewsIn.

Organizatorii concertului anunta ca cele 1.300 de bilete puse in vanzare, sunt pentru locuri la peluza secunda a stadionului si costa 68 de lei. Initial au fost scoase pe piata 14.050 de bilete, dar acestea s-au dovedit a fi prea putine pentru miile de fani care vor sa vada legendara trupa live, la Bucuresti.

Formatia britanica Deep Purple este una dintre cele mai cunoscute trupe de hard-rock din lume. Printre piesele cunoscute ale trupei se numara "Smoke On The Water", "Strange Kind of Woman", "Perfect Strangers" si "Child in Time". Deep Purple a vandut peste 100 milioane de albume in toata lumea si a intrat in Guiness Book of Records ca "cea mai zgomotoasa trupa din lume".

Formatia Deep Purple va sosi in Romania in ziua concertului de promovare al celui de-al 18-lea album, "The Rapture of the Deep", programat sa inceapa la ora 19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.