Anul capitalei culturale europene s-ar putea incheia la Sibiu, cu mai multe spectacole cu artisti internationali, ca formatia The Prodigy si Eros Ramazzotti, potrivit unui proiect de hotarare ce va fi supus astazi, votului Consiliului Local Sibiu.

Potrivit documentului, concertul lui Eros Ramazzotti ar urma sa aiba loc pe 27 decembrie, iar suma solicitata de organizatori pentru acest spectacol este de peste 1,6 milioane de lei. Ceva mai putin ar costa organizarea unui concert Prodigy, pe 31 decembrie, peste 1,5 milioane lei. Tot pe 31 decembrie ar urma sa aiba loc un show Groupe F, compania franceza specializata in spectacole pirotehnice care a organizat si deschiderea programului "Sibiu-Capitala Culturala Europeana".

Prin proiect se solicita suplimentarea sumei alocate pentru evenimentul de inchidere a manifestarilor Capitalei Culturale Europene cu peste 7,2 milioane lei din bugetul local, prin redistribuirea fondurilor ce nu au fost utilizate in program.

La aceste eveniment s-ar adauga, tot in decembrie, si o parada si un concert al filarmonicii, precum si un concert Loredana Groza, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.