Primele seri ale „eXplore dance“, un eveniment organizat de Centrul National al Dansului, au adus publicului nume mari si spectacole socante.
Asa cum se anunta chiar prin numele festivalului, „eXplore dance“ este un eveniment mai putin obisnuit pentru cei cu gusturi traditionale, majoritatea spectacolelor fiind relativ greu digerabile.

Fara o minima pregatire teoretica, spectatorul poate fi socat de unele dintre momentele artistice, care nu folosesc ca mijloc de comunicare vreo forma de armonie sau ritmicitate pe care publicul sa o prinda instinctiv. De exemplu, unul dintre spectacolele de luni, „Retrospective Exhibitionist“, conceput si interpretat de americanul Miguel Gutierrez, cunoscut dansator si muzician care lucreaza in Brooklyn, a pricinuit in rindurile publicului reactii puternice, artistul ce performa nud fiind intimpinat cu hohote de ris sau chiar exclamatii de groaza.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.