Peste 20 de masini au blocat pentru trei ore o strada din Bucuresti, cu ocazia inmormintarii nepotului lui Pepe. Politia Rutiera s-a facut ca nu vede

Miercuri, ora 14.00. Citeva masini parcheaza la intrarea pe Strada Reinvierii, de linga cimitirul cu acelasi nume, perpendicular pe sinele de tramvai, blocind accesul traficului. Soferii coboara si incep sa dirijeze dezinvolt circulatia, facind semn autovehiculelor sa o ia pe alta parte. Un convoi funerar intra pe strada, iar aproximativ 20 de masini parcheaza in mijlocul drumului, pe trei rinduri paralele, inclusiv pe linia de tramvai, blocind complet traficul. Pasagerii masinilor dispar in cimitir. Toti sint participanti la inmormintarea lui Franco Pascu, fotbalist junior la Sportul Studentesc si nepot al cintaretului latino Pepe. Tinarul a murit saptamina trecuta intr-un accident rutier. De la serviciul 112 ni se face legatura la politie si relatam ofiterului de serviciu evenimentul, indicindu-i numarul si marca fiecareia dintre masini.

Ora 14.40. Nici un picior de politist nu a aparut in zona, iar intre timp in intersectie s-au blocat o cisterna, o ambulanta, citeva tramvaie si zeci de masini. Sectia 7 politie se afla la doua minute distanta de mers pe jos fata de intrarea in Cimitirul Reinvierii. Apare un echipaj, dar oamenii ordinii se multumesc sa constate neajutorati haosul care intre timp a cuprins toate strazile din jur. Politista refuza sa-si spuna numele si gradul. „Incercam sa deblocam, deocamdata asta e situatia“, explica, dind din miini confuza printre masinile stationate. Colegul ei da din umeri si ne spune ca asteapta echipajul de la Brigada de Politie Rutiera.

Ora 15.00. Politistii vin, negociaza cu participantii la inmormintare, cu preotul, apoi incearca sa redirectioneze traficul pe strazile invecinate. Soferii intreaba disperati pe unde s-o mai ia, daca totul e blocat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.