Nemtii de la Real deschid astazi primul lor magazin din Capitala, pe Calea Vitan, dupa ce s-au extins in aproape toate marile orase din tara

Compania Real Hypermarket, parte a grupului german Metro, deschide astazi primul magazin din Bucuresti, dupa ce, in ultimul an, a inaugurat noua sucursale in cele mai mari orase din tara.

Centrul din Capitala este situat pe Calea Vitan, langa piata Bobocica, si este primul hipermarket din Romania cu program non-stop.

„Costurile pentru mentinerea magazinului deschis 24 de ore din 24 nu sunt foarte mari. Pe timpul noptii, oricum se lucreaza la departamentul alimentar, astfel incat doar la case se va lucra o tura in plus”, a declarat ieri directorul general al companiei, Tjeerd Jegen.

Suprafata de vanzare a hipermarketului este de aproximativ 7.700 de metri patrati, cam tot atat cat are magazinul Carrefour din complexul comercial Orhideea, si dispune de o parcare subterana cu 500 de locuri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.