Dupa o cursa nebuneasca de la Timisoara la Sibiu, artistii nu au mai avut timp sa-si puna costumele si au urcat pe scena in hainele de pe drum.
Gala de Opera de la Sibiu s-a incheiat duminica seara cu cel mai important si mai insolit spectacol de opera al anului cultural. Artistii Operei de Stat din Viena, vedetele galei, nu au putut ateriza la Sibiu, din cauza ninsorii, astfel ca au ajuns la Timisoara, de unde au fost preluati de un autocar. „Aventura cu masina politiei in fata, cu niste depasiri ca in filme, a avut farmecul ei. Am ajuns morti de oboseala si lihniti de foame, dar teferi la Sibiu“, a declarat Ioan Holender, directorul Operei de Stat din Viena.

Dupa o calatorie de cinci ore cu autocarul si o aminare de doua ore a spectacolului, artistii nu au mai avut timp de repetitii sau sa se schimbe. „Au cintat toti in haine de strada, in hainele in care au fost de la ora opt dimineata de cind au plecat de la Viena spre Sibiu“, a spus Ioan Holender.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.