Potrivit organizatorilor, peste 80% din companiile participante la targul de joburi sunt multinationale, iar cele mai multe locuri de munca disponibile sunt pentru consultanti, ingineri, contabili, precum si in domeniile IT si achizitii si logistica.

Evenimentul, care va avea loc la Sala Palatului, se adreseaza, in special tinerilor care vor sa evolueze in cariera, fie ca sunt studenti, fie ca au o experienta de cel mult cinci ani. La targ, solicitantii unui loc de munca pot discuta cu reprezentantii companiilor, despre facilitatile pe care acestia le propun sau despre oportunitatile de dezvoltare in cadrul companiei, informeaza NewsIn.

Targul "Angajatori de top" a fost organizat, pentru prima data in acest an, si la Timisoara, in perioada 19-20 octombrie, eveniment la care au participat 4.500 de tineri in cautarea unui loc de munca intr-o companie multinationala.

La editia precedenta a targului organizat in Bucuresti au participat peste 13.000 de studenti si tineri absolventi, 15% dintre acestia depunand CV-uri pentru slujbe in domeniile preferate.

Potrivit companiei organizatore, cele peste o suta de firme de renume in domeniile in care activeaza au primit peste 2.000 de CV-uri de la tinerii care au dorit sa se angajeze intr-o companie cunoscuta la nivel national. Cele mai multe CV-uri au fost depuse pentru slujbe in domeniile IT, bancar, telecomunicatii si farmaceutic.