Celebrul regizor a afirmat, dupa proiectia filmului sau „Tinerete fara tinerete“, din cadrul Festivalului de la Roma, ca publicul nu ar trebui sa hotarasca daca e bun sau prost dupa prima vizionare.
„Va dati seama ca in privinta unui film precum 'Apocalypse Now>> spectatorii se decid abia acum?“, a subliniat Francis Ford Coppola la conferinta de presa de dupa vizionarea lungmetrajului sau „Tinerete fara tinerete“, care a deschis simbata seara cea de-a doua editie a Festivalului de Film de la Roma (RomeFilmFest).

Reactiile publicului au fost impartite, iar unor critici filmul li s-a parut haotic si prea ambitios pentru binele sau, dar regizorul le-a contracarat comentariile cu o explicatie: „Cind te aventurezi pe un teritoriu nou, cind abordezi un autor ca Eliade, te astepti ca receptarea sa fie diferita de cea a unor filme precum 'Shrek>> si 'Spider-Man>>, care se bucura imediat de succes“. „Tinerete fara tinerete“ reprezinta intoarcerea lui Coppola la marele ecran dupa zece ani de absenta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.