Starea proasta a carosabilului, semaforizarea proasta, amenajarea intersectiilor fara cap, lucrari ale caror termene de finalizare au expirat de mult, cozi interminabile si blocaje. Aceste probleme intind la maximum nervii soferilor.

O parte dintre ei isi descarca nervii la rubrica "sesizari cu privire la starea drumurilor nationale" de pe pagina de internet a Companiei Nationale de Drumuri (http://www.cestrin.ro:8080/sesizari/default.aspx). Insa mesajul de 160 de caractere alocat soferilor nu este de ajuns. Tot mai multi soferi trimit un mesaj cu problemele si unul cu rugamintea sa mareasca spatiul si modalitatea de a le aduce la cunostinta problemele intalnite in drumul lor. "Va rog introduceti un nr. mai mare de caractere pentru sesizari. Suntem conducatori auto, nu drumari, nu putem scrie asa sintetic. SMS = 160 caract!".

SESIZARI. De la rubrica sesizari am aflat ca sunt zone unde asfaltul a luat-o la vale, insa autoritatile stau cu mainile in san pana cand zona va deveni impracticabila, creand blocaje si cozi kilometrice. Mai multi soferi sunt indignati de faptul ca de ceva vreme banda 1 pe podul de la Ciolpani este inchisa pe sensul de mers spre Bucuresti, insa lucratorii lipsesc cu desavarsire. Conform raspunsului dat de companie, banda a fost inchisa "din cauza degradarilor aparute, iar pentru evitarea accidentelor rutiere circulatia a fost restrictionata".