Vremea rea din acest week-end a adus cu sine si un val de accidente rutiere extrem de grave. Pana la inchiderea editiei, de vineri seara si pana ieri, la ora 18.00, la nivelul intregii tari, au avut loc peste 15 de accidente soldate cu 21 de morti si 15 raniti grav. Cele mai grave au avut loc in judetele Giurgiu, Prahova, Harghita, Bacau si Buzau.

Unii soferi au fost luati pe nepregatite de vreme sau au calcat prea mult acceleratia in conditii meteo nefavorabile. Altii, s-au urcat la volan bauti. In ultima saptamana, politistii Brigazii Rutiere a Capitalei au amendat peste 1.000 de soferi care au depasit viteza legala, iar 15 au ramas fara permis pentru ca au confundat strada cu un circuit de Formula 1.

Duminica dimineata, pe DN 6, in comuna Mihailesti - judetul Giurgiu a avut loc un grav accident de circulatie, in urma caruia patru persoane si-au pierdut viata. In jurul orei 4.00, din cauza vitezei si a alcoolului din sange (0,58 mg/l) un sofer s-a rasturnat cu masina. Bilantul: patru morti. Tot ieri dimineata, pe centura orasului Ploiesti, doua masini au intrat in copaci, aproape simultan. In urma coliziunilor doua persoane au murit pe loc. Alte patru persoane, ranite grav, au fost transportate la Spitalul Ploiesti, una dintre acestea murind la scurt timp.

Vineri noapte, pe DN 2- E 85, in Buzau, un tanar a incercat sa evite un manz lasat pe marginea drumului tamponand frontal o alta masina. Din accident a rezultat decesul celor doi conducatori auto si al unui pasager.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.