Copacul va fi cel mai inalt reper din Piata Unirii, cu o inaltime de cel putin doua ori mai mare decit a unui bloc de zece etaje
Cea mai noua banca de pe piata romaneasca, Millennium Bank, aduce la Bucuresti cel mai inalt brad de Craciun din Europa, anunta un comunicat al institutiei de credit portugheze. Copacul va masura cel putin 76 de metri in inaltime in conditiile in care detinatorul vechiului record, bradul din capitala Portugaliei, Lisabona, avea 75 de metri. Initiativa amplasarii bradului in 2006 in capitala lusitana a apartinut tot bancii Millennium. Cel mai inalt brad de Craciun din Europa va fi, anul acesta, si cel mai inalt reper din zona Piata Unirii, acolo unde va fi amplasat cu acordul Primariei Capitalei care este si partener al evenimentului. In Lisabona, bradul a fost amplasat in Praca de Comercio pe 24 noiembrie 2006 si a fost ridicat pe 7 ianuarie 2007. In Romania se pare insa ca bradul va fi pus in Piata Unirii din Bucuresti ceva mai tirziu de 24 noiembrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.