BRASOV. Se schiază deja pe pirtia Bradul din Poiană, unde, pe lingă zăpada naturală, a fost pulverizată o tonă de zăpadă artificială. Monitorii de schi au bătut ieri la pas fiecare metru al pirtiei Bradul pentru a-i scuti pe schiori de probleme. Pirtia Bradul are iluminare nocturnă si este destinată incepătorilor in ale schiului, intrind la categoria pirtii usoare. Alte pirtii deschise sint Postăvarul, Sulinar, Lupului, Drumul Rosu, Sub Teleferic, Kanzel si Ruia. Administratorii pirtiei spun că după această zăpadă vor fi pornite si instalatiile mari de transport pe cablu, cele două cabine si teleschiurile. Pe toate drumurile din Brasov se circulă normal.

SIBIU. Schiorii sint asteptati la pirtiile naturale de la Bilea Lac, situate la peste 2.030 de metri altitudine, unde se pot practica atit schiul de agrement, cit si schiul extrem. Turistii pot ajunge la Bilea Lac doar cu telecabina, pe o distanță de peste 3.800 de metri. Un drum dus-intors de la Bilea Cascadă la Bilea Lac costă o sută de mii de lei.


SUCEAVA. Trei pirtii profesionist amenajate, o zăpadă numai bună pentru schiat, un pahar de ceai băut fierbinte chiar pe schiuri si o cazare pentru care nu trebuie să scoti prea multi bani din buzunar, acestea sint lucrurile pe care iubitorii muntelui le pot găsi in statiunea suceveană Vatra Dornei. In statiune a nins de la inceputul săptăminii trecute, iar pe pirtii zăpada a ajuns la circa 30 de centimetri.

CARAS SEVERIN. Bănătenii pot schia in acest weekend pe pirtia de pe Muntele Semenic, aflată la o altitudine de 1.400 de metri. Din nefericire pentru amatorii de schi, zăpada din ultimele zile a blocat drumul de acces spre Virful Semenic si a intrerupt alimentarea cu energie electrică. MARAMURES. Sporturile de iarnă pot fi practicate si in stațiunile montane Borsa, Cavnic si Izvoarele, unde grosimea stratului de zăpadă este de aproape 30 de centimetri. Pirtia de schi din stațiunea Mogosa este utilizată si de amatorii de zbor cu parapanta si deltaplanul.
CLUJ. Stratul de zăpădă din statiunea Băisoara este de 50 de centimetri, insă ardelenii nu se vor putea bucura de pirtii, drumurile fiind blocate.