Mai multe vedete internationale si-au aratat interesul pentru copiii orfani din Romania. Cu ocazia celei de-a treia editii a Balului de Halloween, care va avea loc pe 27 octombrie la Palatul Parlamentului, vor fi scoase la licitatie numeroase obiecte de valoare apartinand starurilor de la Hollywood.
Gala de binefacere, gazduita de mama actorului Ethan Hawke, Leslie (foto), se va bucura in aceast an de sprijinul unor nume celebre. Angelina Jolie a donat un colier de aur de 18 carate si o importanta suma de bani. Cantareata Amy Winehouse si-a anuntat intentia de a sprijinii un orfelinat din Romania, cu suma de 100.000 de dolari. Hotararea a fost luata dupa ce a aflat ca mesele pe care le foloseste pentru realizarea coafurii provin din parul copiilor orfani exploatati.

Actrita Uma Thurman a donat o geanta din piele de piton. Johnny Depp si-a aratat sprijinul pentru copiii orfani din Romania si a promis ca va dona un obiect personal pentru licitatia de pe 27 octombrie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.