O noua statiune va aparea pe litoralul romanesc, in dreptul localitatii 23 August. Aceasta va avea doua hoteluri de 10 etaje, case de vacanta si diverse spatii de divertisment
Un fond austriac de investitii va aloca circa 200 de milioane de euro pentru construirea unei noi statiuni pe litoralul romanesc. Zona aleasa este situata intre Costinesti si Olimp, in dreptul localitatii 23 August, pe malul Marii Negre. Noua statiune, pentru care autoritatile locale propun numele Terra, se va intinde pe 10 hectare. Aceasta va avea doua hoteluri de cate 10 etaje care vor fi deschise in tot timpul anului.

Ministatiunea va mai cuprinde cateva zeci de vile, cu maximum un etaj, amplasate pe loturi de circa 600 metri patrati. Statiunea va fi impanzita de spatii verzi, gradul de ocupare a terenului fiind de maximum 26%. Arhitectul proiectului a declarat ca se doreste ca obiectivul sa fie prima statiune de tip all-inclusive de pe litoral.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.