Atentionarea meteorologica emisa joi se mentine. Astfel incat va trebui sa ne imbracam destul de gros.
Pana marti vremea se va mentine extrem de rece pentru aceasta perioada in toate regiunile, maximele situandu-se intre 4 si 14 grade. Mai mult, pentru noaptea de duminica spre luni, meteorologii au prognozat temperaturi cuprinse intre minus 4 si 6 grade. In Moldova s-ar putea inregistra lapovita si ninsoare, iar in Carpatii Orientali si Meridionali va mai ninge. Intensificari de vant vor fi in Moldova, Baragan si Dobrogea. In Capitala, temperaturile maxime vor fi de 12 -13 grade. Cu toate ca vor exista perioade cu innorari, posibilitatile de ploaie sunt reduse. Pentru aceasta perioada meteorologii au emis avertizarea cu cod galben.
La mijlocul saptamanii, insa, vremea se va incalzi rapid incepand din vestul tarii. Temperaturile vor creste iar de miercuri, joi vor ajunge la peste 20 de grade. Racirea vremii, prognozata de meteorologi, s-a simtit in acest week-end mai ales in judetul Harghita, supranumit "Polul Frigului" sau "Mica Siberie a Romaniei". Astfel ca sambata noaptea s-au inregistrat in pasul Bucin, minus 5 grade Celsius.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.