La Inspectoratul de Politie al Judetului Brasov a avut loc ieri concursul pentru ocuparea functiei de chestor. Trei dintre cei patru concurenti la sefia IPJ Brasov s-au prezentat in fata comisiei de evaluare cu lucrari identice.
Examinatorii au fost foarte surprinsi cind au citit trei lucrari manageriale absolut identice, pina la virgule. Ca urmare, Valentin Flucus, seful Serviciului de Investigare a Fraudelor, Mircea Popa, seful Politiei de Proximitate, si Dorel David, seful Politiei Municipiului Brasov, au fost eliminati din concurs. Cei trei nu au putut fi gasiti pentru a explica incidentul si provenienta lucrarii.In cursa a ramas doar Constantin Arisanu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, care va deveni noul chestor al IPJ Brasov daca va obtine cel putin nota 7.00 la toate probele. In caz contrar, se va organiza un nou concurs.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General al Politiei Romane, lucrarea trebuia sa se refere la situatia actuala a IPJ Brasov si la posibilitatile de eficientizare a activitatii. "In timpul sustinerii concursului, comisia a constatat ca trei dintre candidati, respectiv comisar-sef David Ioan Dorel, subcomisar Flucus Valentin si subcomisar Popa Mircea Adrian, toti din cadrul IPJ Brasov, au prezentat un proiect managerial identic ca forma si continut, cu toate ca acest document ar fi trebuit sa cuprinda strategia fiecarui candidat privind reforma institutiei si eficientizarea activitatii politienesti.
Avind in vedere aspectele semnalate, membrii comisiei au decis, in unanimitate, ca politistii in cauza sa fie eliminati din concurs", se explica intr-un comunicat al Serviciului Informare si Relatii Publice din cadrul IGPR.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.